Haluatko soittamaan?

Keikkakyselyt osoitteeseen osktrelmu@gmail.com.

KÄYTÄNNÖN INFOJA MAANALAISEN ESIINTYJILLE 2024

AIKATAULUT:

Load in klo 18.00 alkaen etuovista Itsenäisyydenkatu 2:n ratikanpuoleiselta sivulta ulkoportaiden alapäästä. Auton voi jättää roudauksen ajaksi portaiden yläpäähän Hotel Citi Innin ja Klubin väliseen kulmaukseen (omalla vastuulla, käytä huoltoajo lappua). Omia parkkipaikkoja Maanalaisella ei ole. Lähimmät (maksulliset) pysäköintimahdollisuudet ovat Hämppiparkin ja Tullintorin parkkihalleissa. 

Soundcheck klo 18.30 alkaen käänteisessä soittojärjestyksessä. 

Ovet aukeavat (ja chekit loppuvat viimeistään) klo 21.00.

Showtimet klo 21.30 alkaen (noin tunnin välein ellei muuta sovittu).

 

BACKLINE

Maanalaisesta löytyy paikan päältä täysi PA-laitteisto (sis. kaiken tarvittavan) sekä talon oma teknikko, joka toimii kaikkien bändien miksaajana (ellei toisin ole sovittu). Bändien tarvitsee tuoda siis vain soittimensa, soittopiuhansa ja vahvistimensa. Keveämpää roudausta suosiville talon puolesta löytyy myös perus 2×10″ bassokaappi nupilla (ja myös TC Electronicin 250w bassocombo TC:n efekteillä), 1 Marshallin Valvestate-kitaracombo,  2 kitarakaappia (4×12″ ja 2×12″) sekä perus rumpushellit (basari, tomit, standit, penkki), joihin rumpalien on tuotava oma virvelin, pedaali ja cymbaalit.

 

BACKSTAGE, LOAD OUT & YÖPYMINEN

Uudessa Maanalaisessa on käytössä backstage vain artisteille. Soittokamojen poisvienti tulee tehdä illan päätteeksi. Yön yli säilytys vain erikseen sovitusti. Emme pysty tarjoamaan esiintyjille majoitusta, ainakaan vielä (hotellidiileistä käydään neuvotteluja). 

 

 

YHTEYSHENKILÖ  

Bändien yhteyshenkilö muissa kuin tuotannon asioissa, on keikkapäivän kyseinen ääniteknikko, jonka yhteystietoja voi kysellä TRELMU:n tuotannon mailista : osktrelmu@gmail.com

 

LASKUTUS

Laskutusohjeet Maanalaiselle / Kulttuuriosuuskunta TRELMU:lle

 

Laskutettavan yritys :

Kulttuuriosuuskunta TRELMU

y-tunnus: 2814700-4

 

Laskutus- ja toimitusosoite:

Kulttuuriosuuskunta TRELMU

c/o Kulttuurikeskus Maanalainen

Hämeenpuisto 17-19 

33210 Tampere

 

Laskut VERKKOLASKUNA  (sähköpostitse pdfnä, vain jos ei ole verkkolaskutus mahdollisuutta). Emme ota vastaan paperisia laskuja. Laskuttavan tahon täytyy kuulua ennakkoperintärekisteriin

 

Keikkapalkkiolaskuihin kirjattava aina esiintymisen päivämääriä ja yhtyeen nimi. 

 

VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite(OVT):

003728147004

Operaattori/välittäjätunnus:

003708599126 

Välittäjä:

OpenText

 

(HUOM! Välittäjäpalvelin EI saa olla OP-Pohjola) 

 

Sähköposti: 

osktrelmu@gmail.com

 

 

 

Kiitokset ymmärryksestä ja hyvää keikkaa!