TRELMU:n koronataistotiedote
toukokuussa 2020

 

MAANALAISEN KORONA AID

Koronapandemia ja sen myötä tulleet rajoitustoimet iskivät ison loven TRELMU:n pyörittämän Kulttuurikeskus Maanalaisen toimeentuloon. Ravintoloiden pakkosulkemisesta koituvat vahingot luvattiin “kompensoida” perustuslakivaliokunnan määräyksestä, mutta todellisuudessa valtion korvaus jääkin niin pieneksi, että tarvitsemme vielä noin 10,000€ lisärahoitusta selvitäksemme rajoitusten ajalta aiheutuneista kiinteistä kuluista. Koronakurimuksen aiheuttaman lisäkustannuksen vuoksi keräämme kesällä 2020 avullanne joukkorahoitusta kiperästä tilanteesta selvitäksemme.

KORONAKYMPPITONNIN JAHTI! 

”Koronakymppitonni” tarkoittaa kevään 2020 liiketoimintarajoituksista Maanalaiselle aiheutunutta taloudellista vahinkoa; sen verran TRELMU:lle jää akuuttia lisärahoitustarvetta valtion lupaaman kompensaation jälkeenkin. Tähän taistoon aseiksi on valjastettu kesäkuun teemaliveklubien lisäksi joukkorahoituskampanjat: sekä vastikkeellisesti Mesenaatti.me:ssä sekä VIP-bondeilla verkkokaupassamme. Myös kesäkuussa talon kiinteät kulut juoksevat lähes normaalisti ja kello 22 tuleva valomerkki vie ison osan Maanalaisen “prime time”-myynnistä, millä normaalisti toimintaa ylläpidettäisiin.

TARVITSEMME TUKEASI NYT,
JOTTA OVET PYSYVÄT AUKI VIELÄ LOCKDOWNIN JÄLKEENKIN!

 

Tulethan jälleen mukaan kulttuuritalkoisiimme, jotta pystymme pitämään Maanalaisen ovet auki jatkossakin, vaikka lisärajoitukset meitä vielä kurittaisi!

TUKIKAMPANJA OSOITTEESSA:
https://mesenaatti.me/1660/maanalaisen-korona-aid/

Kampanjassa on tarjolla vastikkeina mm. Maanalaisen t-paitoja, TRELMU:n tukijäsenkortteja sekä keikkalahjakortteja. Lisäksi voit hankkia itsellesi ja ystävillesi Craft Beer tastingin Maanalaisen vaihtuvilla valikoimilla. Tai miten olisi nimikkopaikka Maanalaisen tiskillä tai nimelläsi varustettu kunniatuoli? Taiteen ystävät voivat tilata itselleen uniikin neulegraffitin vaikkapa polkupyörään tai hankkia seinälleen yhden Maanalaisen kabinetista löytyvistä legendaarisista tauluista. Jos taas musisointi kiinnostaa, niin voit varata itsellesi ja bändillesi kellarimme ääniteknikkoineen äänityksiä varten koko päiväksi. Jos biisistä tuli tykki, se tarvitsee tietysti musavideon, sekin hoituu vastikkeen kautta. Ja suurimmat oluen ystävät haluavat tietenkin suunnitella oman design-hanaoluen Maanalaisen ”house beeriksi” yhdessä TRELMU:n oluttiimin kanssa.

 

#SaveMaanalainen

#koronakymppitonnijahti

#koronakurimus

#luottamuspula2020

#ShowMustGoOn

#trelmuhoitaa

Maanalaisen Korona Aid-bondi eli joukkovelkakirja on kertalyhenteinen nollakuponkilaina, jolle ei makseta korkoa ja laina-aika on 1 vuosi bondin maksupäivästä. Lainanantajat tukevat bondin liikkeellelaskijaa Kulttuuriosuuskunta TRELMU:a ja saavat lainan ajaksi Kulttuurikeskus Maanalaisen VIP-asiakkuuden etuineen. Lainan merkintäaika on 1..6.2020-30.06.2020. Merkinnät tehdään TRELMU:n verkkokaupan kautta ”ostamalla” Maanalaisen Korona Aid – joukkovelkakirja, minkä jälkeen laaditaan lainanantajalle TRELMU:n allekirjoittama velkakirja, joka toimii velkasitoumuksena, ja on noudettavissa Maanalaisesta allekirjoitusta vastaan.

VIP-asiakasedut :

– TRELMU-hinnat  valikoiduissa hanatuotteissa + 10% alennus kaikista muista ravintolan tuotteista

– aina ilmaiseksi Maanalaisen live-keikoille

– vaihtuva ”Kuukauden Vippipaukku” erikoishintaan

– VIP-asiakasillat tarjoiluineen

– Maanalaisen alakerran varaus yksityistilaisuuksiin aina veloituksetta (muun ohjelman sen salliessa)

 

JOTAIN POSITIIVISTAKIN KORONASTA: SUNNARIT IS BÄK!

– Olisiko after work bissen paikka?

– NYT JOS KOSKAAN!

Eikä työnjälkeinen rentoutuminen rasita lompakkoakaan kovasti,

HAPPY HOUR joka päivä 16-18!

Manalan Jamit!

Manalassa käynnistyy jokaisen sisäinen rokkikone, kun talon house-bändi laittaa jytän soimaan. Olit sitten laulaja, kitaristi, saksofonisti, harpisti, gramofonisti, tai ihan mikä -isti vain, nämä ovat jamit juuri sinulle. Käytännössä kaikki soittokamat tarjotaan, mutta voit tuoda myös omasi.

Pistä soittokengät jalkaan ja tuu jamittelemaan.

ps. osallistujille luvassa jonkunmoisia tarjouksia.

Maanalainen musavisa!

Maanalaiseen palaa musavisa! WHAT! OUJEA!
Laittakaas wikipedia laulamaan ja ottakaa musafaktat haltuun ja tulkaa porukalla dominoimaan.
Perusmeininki, hyville palkintoja, huonoille lämmintä kättä.
Nähään visassa!

TRELMU-tukijäsenyys vuonna 2020 vain 2,5e/kkUuden kortin hankinta/päivitys edessä..?

Tue toimintaamme hankkimalla tukijäsenkortti 30€/12kk (opiskelijoilta 20€/12kk)

Kortin hankkineille alennuksia ja etuja:

Hana KOFF III 4,30€ (0,5l)
TRELMU-bisse -1€ (0,5l/0,3l)
Hanasiideri -1€ (0,4l)
Hanalonkero -1€ (0,4l)

+ mm. aina alennetut hinnat pääsylipuista!

Kortin voit hankkia alla olevasta osoitteesta!
http://www.holvi.com/shop/TRELMU

Maanalaisessa viikottain :

Joka toinen tiistai: Drink & Draw
Torstaisin Vegaaninen Kansanköökki, klo 20

+TI-SU : After Work Happy Hour klo 16-18